0110.be logo

~ Vakantiejob bij Encima

Ik werk momenteel bij Encima. Encima maakt websites en andere toepassingen in Java. Mijn eerste week zit er al op en ik heb me bezig gehouden met een module voor www.weekendesk.com. Maandag wordt de module, samen met de nieuwe versie van de site, in gebruik genomen. Weekenddesk doet het volgende:

Weekendesk.com is een B2C e-commerce site die weekend- en dagtrips on line verkoopt en zich hierbij in eerste instantie op de Belgische en Nederlandse markt richt. Weekendesk fungeert hierbij als tussenpersoon tussen de consument en de organisator van de vrijetijdsactiviteit. De website biedt de klant op een frisse en overzichtelijke manier alle nodige informatie over de vrijetijdsactiviteiten.
De activiteiten zijn onderverdeeld in twee types: cadeaubonnen en weekendideeën. De prijs en beschikbaarheid van elke activiteit is steeds up-to-date. On line boeken is snel, eenvoudig en veilig. Betalen kan via creditcard of per overschrijving.
Via een on line content management module kan Weekendesk alle activiteiten en de gerelateerde informatie (beschrijving, fotoboek, prijzen, beschikbaarheid, promotie, ...) beheren. Een order management module laat hen toe de bestellingen on line op te volgen.
Ook de leveranciers (organisatoren) van de activiteiten kunnen via een private on line module de beschikbaarheid, prijzen en promoties inbrengen.
En net die module voor de leveranciers, organisatoren (meestal hotels) heb ik in elkaar gestoken.

~ 0110 Logo set

Hieronder staat een lijst van 0110 logo's in verschillende formaten die gebruikt kunnen worden voor verschillende doeleinden.

Web:

Hieronder staat een lijst met voorgebakken logo's voor op het web. Voor andere groottes, achtergronden (transparant), kleuren, formaten kun je je behelpen met het 0110-logo in photoshop formaat.

Print

Onderstaande logo's kunnen gebruikt worden door mensen die dingen uitprinten, op papier, met inkt.